Airco installeren

Of je nu een airco wilt kopen en laten installeren in een bestaande woning of een compleet nieuw systeem overweegt, wij bieden je een breed scala aan opties die passen bij jouw behoeften en budget. Ontdek hoe we je kunnen helpen een koel en comfortabel binnenklimaat te creëren.

Airco kopen en laten installeren

Bij het kopen van een airco is het belangrijk om rekening te houden met zowel de aanschafprijs als de installatiekosten. Een goede airconditioning installatie zorgt niet alleen voor verkoeling in de zomer, maar draagt ook bij aan een energiezuinige woning. Wij bieden complete pakketten aan waarbij je de airco kunt kopen en laten installeren, met prijzen vanaf € 1900, inclusief installatie!

Airco installeren in bestaande woning

Het installeren van een airco in een bestaande woning kan een uitdaging lijken, maar met de juiste voorbereiding en uitvoering is het zo gebeurd. Onze experts komen bij je thuis om de beste locatie voor de airco te bepalen, waarbij zowel vloer- als wandmodellen tot de opties behoren. Een vloermodel is ideaal als je geen ruimte hebt aan de muur of als je liever niet iets vast aan de muur wilt bevestigen. Wandmodellen zijn populair door hun uitstekende koeling en eenvoudige installatie. Voor woningen met meerdere kamers zijn split airco systemen een uitstekende keuze, waarbij je kunt kiezen tussen een single split (één binnenunit) of een multi split (meerdere binnenunits) systeem.

Split airco (single en multi)

Een single split airco bestaat uit één buitenunit die is verbonden met één binnenunit, ideaal voor het koelen van een enkele kamer. Multi split systemen bieden echter de mogelijkheid om meerdere binnenunits aan één buitenunit te koppelen, waardoor je meerdere kamers kunt koelen zonder meerdere buitenunits te hoeven installeren. Dit is niet alleen voordelig, maar ook ruimtebesparend. Beide systemen zijn energiezuinig en bieden krachtige koeling, met prijzen vanaf € 1900, inclusief installatie

Airco kopen en installeren

Bij ons kun je niet alleen een airco kopen, maar ook direct laten installeren door gecertificeerde monteurs. Dit garandeert dat het systeem optimaal functioneert en voldoet aan alle veiligheidsnormen. Onze airco’s zijn van hoge kwaliteit en komen met een garantie van twee jaar. Bovendien zijn onze installatiediensten flexibel en snel, zodat je binnen korte tijd kunt genieten van een koel huis.

Kosten

De kosten voor het kopen en laten installeren van een airco kunnen variëren, afhankelijk van het type airco en de complexiteit van de installatie. Bij ons beginnen de prijzen vanaf € 1900, inclusief installatie. Dit omvat de aanschaf van de airco, alle benodigde materialen, en de arbeid van onze gecertificeerde installateurs. Er zijn geen verborgen kosten; alles wordt vooraf duidelijk gecommuniceerd. Bovendien bieden we flexibele betalingsmogelijkheden en lease-opties aan, zodat je kunt profiteren van een koel huis zonder in één keer een groot bedrag te betalen.

Airco via Thuisenergie.nl

Een airco aanschaffen via Thuisenergie.nl brengt verschillende voordelen met zich mee. Ontdek ze hier!

Vloer- en wand airco

Vloer- en wand airco’s bieden verschillende voordelen, afhankelijk van jouw behoeften en de indeling van de woning. Vloermodellen zijn ideaal voor kamers met beperkte wandruimte. Ze zijn ook heel snel en gemakkelijk te plaatsen. Wandmodellen, daarentegen, zijn ruimtebesparend en bieden krachtige koeling. Ze kunnen hoog aan de muur worden gemonteerd, waardoor ze een grotere luchtcirculatie bieden en minder opvallen in het interieur. Beide types zijn ontworpen om stil te werken en vereisen minimale onderhoud, wat ze perfect maakt voor elk huishouden.

Geen losse verkoop

Bij Thuisenergie.nl hechten we veel waarde aan de kwaliteit en tevredenheid van onze klanten. Daarom bieden we geen losse verkoop aan, maar uitsluitend in combinatie met installatie. Dit doen we om de kwaliteit van onze systemen te behouden. Door de installatie door onze gecertificeerde monteurs te laten uitvoeren, garanderen we dat de airco optimaal functioneert en voldoet aan alle veiligheidsnormen. Dit voorkomt niet alleen mogelijke problemen op de lange termijn, maar zorgt er ook voor dat jouw airco direct na installatie efficiënt en betrouwbaar werkt.

Wanneer je een airco bij ons koopt, krijg je daarbij dus ook de complete service. Onze experts helpen je bij het kiezen van de juiste airco voor jouw specifieke situatie, en zorgen ervoor dat deze professioneel wordt geïnstalleerd. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het vinden van een installateur of het zelf moeten uitvoeren van de installatie, wat ingewikkeld kan zijn. Bovendien ontvang je bij ons twee jaar garantie op zowel de airco als de installatie.

Geen onderhoud

Bij Thuisenergie.nl richten we ons op het leveren van complete, zorgeloze oplossingen voor jouw klimaatbeheersing thuis. We bieden geen onderhoudsdiensten aan voor airco’s, maar concentreren ons op de verkoop van airco’s in combinatie met professionele installatie. Deze aanpak stelt ons in staat om te garanderen dat jouw airco vanaf het begin optimaal functioneert, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over mogelijke installatieproblemen of inefficiënties.

Bestel je airco bij Thuisenergie.nl

Met onze complete pakketten, inclusief installatie en twee jaar garantie, kun je zorgeloos genieten van een comfortabel binnenklimaat. Onze prijzen beginnen vanaf €1900, wat een uitstekende investering is voor de lange termijn. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij jouw huis koel en comfortabel kunnen maken, het hele jaar door.