Ontdek de voordelen van een split airco

Bij Thuisenergie.nl hebben we al 15 jaar ervaring binnen de energiesector en zijn we sinds 7 jaar gestart met de webshop. We zijn gespecialiseerd in het leveren en installeren van verschillende duurzame oplossingen voor thuis. Een van deze oplossingen zijn split airco’s. Of je nu op zoek bent naar een manier om je woonkamer te koelen of je volledige woning van de perfecte temperatuur wilt voorzien, onze split airco’s bieden een mooie oplossing.

Wat is een split airco?

Een split airco is verdeeld in twee hoofdonderdelen. Een deel plaats je binnen en een deel wordt buiten het huis geplaatst. Het binnen element zorgt ervoor dat de ruimte wordt verkoeld of verwarmd en het buitenelement werkt eigenlijk als een soort afvoer. Hier wordt de warme lucht afgevoerd. Dankzij dit gescheiden systeem heb je binnenshuis minder last van geluidsoverlast, wat bij oudere airco’s een grote ergernis is.

De voordelen van een split unit airco

Een split unit airco biedt veel voordelen ten opzichte van andere aircosystemen. Ten eerste is de installatie vrij eenvoudig, vooral als je kiest voor onze professionele montageservice, want dan hoef je helemaal niks zelf te doen. Daarnaast zijn split unit airco’s minder duur in gebruik, wat inhoudt dat je op de lange termijn bespaart op energiekosten.

Snel geplaatst en dus snel een comfortabele woning

Bij Thuisenergie.nl begrijpen we dat de installatie van een airco net zo belangrijk is als het apparaat zelf. Daarom bieden we split airco’s aan inclusief montage. Onze gecertificeerde monteurs zorgen ervoor dat je airco snel en veilig wordt geïnstalleerd, zodat je meteen kunt profiteren van een koele en comfortabele leefomgeving. Een professionele installatie garandeert ook een optimale werking en een langere levensduur van je airco.

Airco Split: een flexibele oplossing voor elke ruimte

Een van de grootste voordelen van een airco split systeem is de flexibiliteit. Omdat de binnen- en buitenunit apart zijn, kun je de binnenunit precies plaatsen waar je de meeste verkoeling nodig hebt. Bij Thuisenergie.nl helpen we je graag bij het kiezen van de juiste locatie voor je airco, zodat je het meeste uit je investering haalt.

Airco via Thuisenergie.nl

Een airco aanschaffen via Thuisenergie.nl brengt verschillende voordelen met zich mee. Ontdek ze hier!

Airco single split v.s. multi split

Wanneer je voor een split airco wilt kiezen, heb je de keuze tussen een single split en een multi split systeem. Een single split airco heeft één binnen- en één buitenunit, wat goed aansluit op een enkele ruimte. Met een multi split systeem kun je meerdere binnenunits op één buitenunit aansluiten, wat maakt dat dit een goede oplossing is voor meerdere ruimtes.

Afhankelijk van je wensen en de indeling van je woning, kunnen onze experts je helpen om te beslissen welk van deze twee systemen het beste bij jouw situatie past.

De perfecte airco voor aan de muur

Een airco die aan de muur wordt gemonteerd, biedt verschillende voordelen. Ten eerste neemt het weinig ruimte in beslag, omdat je nog steeds het volledige vloeroppervlak kunt benutten. Ook zorgt een wand gemonteerde airco voor een gelijkmatige luchtverdeling, waardoor de hele ruimte gelijkmatig koelt.

De voordelen van een airco aan de wand

Een airco aan de wand biedt niet alleen functionele voordelen, maar kan ook bijdragen aan de sfeer van de ruimte. Moderne wandgemonteerde airco’s zijn ontworpen met een strak en stijlvolle uitstraling, waardoor ze naadloos binnen verschillende interieurs passen. Door het ontwerp vallen ze meestal weg tegen de muur en is dit absoluut niet storend. Bovendien zijn ze eenvoudig te bedienen met een afstandsbediening of zelfs via een app, waardoor je de temperatuur altijd aan kunt passen aan jouw voorkeuren.

Split airco kopen bij Thuisenergie.nl

Met een breed assortiment en natuurlijk onze professionele montageservice, zorgen wij ervoor dat je altijd de perfecte split airco vindt. Bij Thuisenergie.nl staan we klaar om je te helpen bij het uitzoeken van een geschikte oplossing om jouw huis te verduurzamen. Je mag onze collega’s altijd bellen of mailen om je vragen te stellen, dan denken zij vrijblijvend met je mee!