Multi split airco’s: voor het ideale klimaat in iedere ruimte

Bij Thuisenergie.nl begrijpen we hoe belangrijk het is om jouw huis te verduurzamen en daarmee koel en energiezuinig te houden, vooral tijdens de warme zomermaanden. Daarom bieden we een breed assortiment multi split airco’s aan, die perfect zijn voor het koelen (en verwarmen) van verschillende ruimtes in jouw woning. We geven je graag meer informatie over wat een multi split airco precies is en verschillende mogelijkheden met twee of drie binnenunits. Ook vertellen we je alles over onze montageservice. Lees dus snel verder!

Wat is een multi split airco?

Een multi split airco is een systeem dat bestaat uit één buitenunit die verbonden is met meerdere binnenunits. De binnenunits kunnen afzonderlijk van elkaar worden bediend, wat betekent dat je de temperatuur in elke ruimte afzonderlijk kunt regelen. Dit biedt niet alleen gemak, maar ook een forse besparing op de energiekosten, omdat je alleen de ruimtes koelt of verwarmt waar je op dat moment bent.

Een ander groot voordeel van een multi split airco is dat je ze op verschillende plekken kunt monteren. De binnenunits kunnen aan de muur, het plafond of als vloermodel worden gemonteerd, afhankelijk van jouw voorkeur en de indeling van de ruimte. Bovendien zijn deze systemen stil in gebruik, wat zorgt voor een aangename leefomgeving zonder storend geluid.

Twee binnen units

Als je op zoek bent naar een airco waarmee je twee kamers in jouw huis kunt koelen of kunt verwarmen, dan is een multi split airco met 2 binnenunits een uitstekende keuze. Dit type systeem is perfect voor bijvoorbeeld een woonkamer en slaapkamer, of twee slaapkamers. Kies dus vooral de kamers uit waar je het meeste bent of waar je de meeste verkoeling of juist verwarming nodig hebt.

Multi split airco met 3 binnenunits

Voor grotere woningen of kantoren, is een multi split airco met 3 binnenunits de perfecte oplossing. Dit systeem biedt dezelfde voordelen als het systeem met 2 binnenunits, maar dan uitgebreid en bedoeld voor drie kamers. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een woonkamer, een slaapkamer en een thuiskantoor of drie slaapkamers. Zo hoef je het nergens in huis meer warm of koud te hebben.

Airco via Thuisenergie.nl

Een airco aanschaffen via Thuisenergie.nl brengt verschillende voordelen met zich mee. Ontdek ze hier!

Alleen inclusief montage

Bij Thuisenergie.nl bieden we de multi split airco aan inclusief montage! Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over de technische installatie, want onze professionele installateurs zorgen ervoor dat jouw aircosysteem goed en snel wordt geïnstalleerd.

Wanneer je kiest voor een multi split airco met 2 binnenunits inclusief montage, krijg je een compleet pakket. Onze installateurs komen bij jou thuis, beoordelen de beste plekken voor de binnen- en buitenunits en zorgen voor een nette en zorgvuldige installatie. Ze leggen je ook uit hoe je het systeem bedient, zodat je direct kunt profiteren van een comfortabele temperatuur in huis. Net als bij de systemen met 2 binnenunits, bieden we ook multi split airco’s met 3 binnenunits inclusief montage aan.

Airco kopen

Een multi split airco van Thuisenergie.nl is de perfecte oplossing om meerdere kamers in jouw huis of kantoor te koelen en te verwarmen. Of je nu kiest voor een systeem met 2 of 3 binnenunits, met of zonder montage, je kunt rekenen op de beste kwaliteit en persoonlijke service. Ons team staat klaar om je te helpen bij het maken van de beste keuze.