Gratis download: Ontdek waarom je juist nu in zonnepanelen moet investeren en wat geen enkele zonnepanelen installateur je vertelt

Start met het verlagen van je energierekening zonder lange wachttijden

  • Profiteer van 25 jaar garantie op je zonnepanelen met behulp van onze vermogensgarantie
  • Verdien je zonnepanelen al binnen 4/5 jaar terug en geniet hierna van vele jaren gratis energie
  • Wij melden je gratis aan voor het netbeheer, zodat jij lekker achterover kan leunen
  • Gegarandeerde plaatsing binnen 30 dagen waardoor je snel kunt besparen op je maandelijkse kosten
  • Bespaar gemiddeld €1500,- per jaar en houd meer geld over voor leuke activiteiten
Thuisenergie gratis download

Wat zeggen onze klanten?

Bij de montage dachten de monteurs mee met oplossingen en hebben zij ook gelijk een extra kookgroep gemaakt in de meterkast voor de nieuwe inductie kookplaat. Echt een topbedrijf. Een aanrader voor goede kwaliteit, advies en montage.

– Erik Jan Meijenhorst

Geweldig van begin tot eind. De mannen die kwamen installeren waren professioneel, vakbekwaam, ook de uitleg was erg fijn. Er werd uitgelegd waar we moet moesten letten en mijn vrouw werd overal in betrokken. Nogmaals geweldig.

– Chris Klein Zessink

Erg blij met de zonnepanelen. Thuisenergie neemt alle zorgen uit handen, zelfs voor de vergunning die nodig was.

Goede, snelle installatie met duidelijke instructies hoe alles werkt!

– Michiel Post

Dagelijks praten we met consumenten en merken we veel behoefte aan een eerlijk, transparant financieel plan waardoor je meteen kan profiteren van een lagere energierekening.

Installateur van zonnepanelen bij Thuisenergie

Waarom is Thuisenergie de meest geschikte partij voor zonnepanelen?

Je vraagt je misschien af waarom Thuisenergie de juiste partij is voor de aanschaf van zonnepanelen. Het antwoord hierop is simpel: omdat wij jou als klant serieus nemen, jouw wensen en behoeften centraal stellen en samen streven naar het verlagen van jouw energiekosten. In een tijd waarin alles duurder wordt, bieden wij kwalitatieve zonnepanelen die de kosten van jouw energierekening verlagen. 

Bij ons staat zekerheid hoog in het vaandel. Wij garanderen uitstekende klantenservice en beschikken over het Install Q keurmerk voor veilige installatie. Bovendien bieden we zekerheid met garantie via Stichting Garantiefonds ZonneEnergie (SGZE). Kortom, bij Thuisenergie gaan we niet alleen voor directe besparingen op je energierekening, maar ook voor zekerheid en vertrouwen. Zo weet jij gegarandeerd dat je de juiste keuze maakt en met vertrouwen investeert in de aanschaf (of lease) van zonnepanelen.

We werken samen met een financiële instelling die zich inzet voor duurzaamheidsleningen. Hierdoor zijn leningsvoorwaarden minder streng dan bij de meeste andere aanbieders.

Ook direct starten met het verlagen van je energierekening dankzij onze kwalitatief goede zonnepanelen?

Thuisenergie gratis download