Over Thuisenergie.nl

Bij Thuisenergie.nl geloven we in een duurzame toekomst voor iedereen. Met meer dan 15 jaar ervaring in de energiesector en 7 jaar als ondernemers, zijn wij uw partner voor duurzame energieoplossingen. Of u nu particulier bent of bedrijfseigenaar, wij maken duurzame energie toegankelijk en betaalbaar. Met meer dan 500 succesvolle installaties en een breed assortiment aan producten zoals zonnepanelen, airconditioning, laadpalen, thuisbatterijen en hybride warmtepompen, staan onze experts klaar om u te helpen verduurzamen en besparen. Bezoek onze website en ontdek de mogelijkheden.

Onze geschiedenis en oprichters

Thuisenergie.nl is opgericht door twee ervaren ondernemers met een gecombineerde ervaring van ruim 15 jaar in de energiesector, waaronder dienstverbanden bij grote spelers zoals Vattenfall. Sinds 2017 hebben zij hun expertise ingezet als ondernemers binnen de sector, waar zij zich voornamelijk richtten op de verkoop van energie aan zowel zakelijke als particuliere klanten. Hun ervaring en inzicht in de markt hebben hen de groeiende vraag naar verduurzaming doen inzien, wat leidde tot de logische stap richting Thuisenergie en zonnepanelen.

Hoogtepunten

Sinds de oprichting heeft Thuisenergie.nl verschillende hoogtepunten gekend:

  • Uitbreiding assortiment: Naast zonnepanelen bieden wij nu ook airconditioning, laadpalen, thuisbatterijen en hybride warmtepompen aan.
  • 500+ installaties: Wij hebben al meer dan 500 installaties succesvol afgerond, zowel voor particulieren als bedrijven.

Onze werkwijze

Wanneer een klant bij Thuisenergie een aankoop doet, wordt er een efficiënt en grondig stappenplan in werking gezet:

  1. Intakegesprek: We beginnen met een intakegesprek om de specifieke behoeften en wensen van de klant te begrijpen. Tijdens dit gesprek worden alle mogelijkheden besproken en krijgt de klant een duidelijk beeld van de stappen die zullen volgen.
  2. Productkeuze: Op basis van het intakegesprek helpen wij de klant bij het kiezen van het juiste systeem dat aan hun wensen voldoet. Dit omvat zonnepanelen, airconditioning, laadpalen, thuisbatterijen of hybride warmtepompen. Na het bepalen van de productkeuze, ontvangt de klant een op maat gemaakt advies en een vrijblijvende offerte.
  3. Installatie: Zodra de klant akkoord gaat met de offerte, plannen we zo snel mogelijk een datum in voor de installatie. Ons team van gespecialiseerde en vriendelijke installateurs zorgt ervoor dat het systeem binnen een dagdeel volledig operationeel is.
  4. Besparen en optimaliseren: Na de installatie blijven we beschikbaar voor eventuele vragen en bieden we onderhoudsdiensten aan om ervoor te zorgen dat het systeem optimaal blijft presteren. We monitoren de prestaties en helpen de klant om maximaal te besparen en hun energierekening te verlagen.

Missie

Thuisenergie is een verduurzamingorganisatie met als doel het voor iedereen toegankelijk en betaalbaar te maken om je woning of bedrijf te verduurzamen. Voor Thuisenergie is het belangrijk dat hierbij gebruik wordt gemaakt van kwalitatieve materialen en goed opgeleid personeel wat zal zorg dragen voor vakkundig werk en een optimale ervaring voor de klant. Het goed opleiden van ons personeel en het creëren van een leergierige en positieve werksfeer gaat hier voor zorgen.

Visie

Wij streven ernaar om de voorloper te zijn in de verduurzamingssector door continu te investeren in innovatieve technologieën en hoogwaardige opleidingen voor ons personeel. Ons doel is om een duurzame toekomst voor iedereen mogelijk te maken, met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid.

Ons team

Bij Thuisenergie werken 10 fulltime medewerkers (fte) die samen zorgen voor een informele en energieke sfeer op de werkvloer. Samenwerking en kennisuitbreiding zijn kernwaarden binnen ons team. Collega’s ondersteunen elkaar bij klussen en helpen waar nodig.

Wij geloven ook in het belang van teamuitjes en sociale activiteiten. We organiseren regelmatig etentjes, teamactiviteiten en elke vrijdag sluiten we de week af met een gezellige borrel op kantoor.

Expertise en training

Onze medewerkers hebben de juiste expertise verkregen door het volgen van diverse cursussen zoals InstallQ, PV op het dak, PV onder het dak, VCA en NEN 3140. Daarnaast hebben wij op ons kantoor een trainingsfaciliteit ingericht met een dak en een meterkast, waar verschillende panelen en systemen worden geïnstalleerd voor praktijktrainingen.

Onze resultaten

Met trots kunnen wij melden dat Thuisenergie.nl al meer dan 500 installaties heeft uitgevoerd. Dit aantal blijft groeien dankzij onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid.

Neem contact met ons op

Klaar om uw huis of bedrijf te verduurzamen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe Thuisenergie u kan helpen besparen op uw energiekosten en bijdragen aan een duurzamere toekomst. Ons team van experts staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden bij elke stap van het proces. Bel ons nu op 085-2007009 of stuur een e-mail naar info@tuisenergie.nl.

Samen maken we duurzaamheid toegankelijk voor iedereen!