Sessy thuisbatterij

De Sessy thuisbatterij is een slimme oplossing om meer uit jouw energie te halen. Het is ontworpen om de overtollige energie die je met je zonnepanelen opwekt, op te slaan voor later gebruik. Doordat je dus zelf in de hand hebt wanneer je deze energie gebruikt, heb je ook zelf de zeggenschap over je eigen geproduceerde energie. Dit zorgt ervoor dat je minder afhankelijk bent van energieleveranciers en helpt natuurlijk om de energiekosten te drukken.

De voordelen van de Sessy thuisbatterij

  • Kostenbesparing: doordat je nog meer uit de energie kunt halen die je zonnepanelen produceren, ga je nog slimmer de stroom in huis om. Bij energieleveranciers betaal je natuurlijk meer voor de energie, dan wanneer je dit zelf opwekt. Hiermee bespaar je dus enorm op de maandelijkse energierekening.
  • Zelfvoorzienend: een van de grootste voordelen van de Sessy thuisbatterij is dat je minder afhankelijk bent van het energienet. Dit betekent dat je in geval van een stroomstoring nog steeds toegang hebt tot elektriciteit, omdat je de opgeslagen zonne energie kunt gebruiken. Dit verhoogt niet alleen je onafhankelijkheid, maar geeft ook rust wanneer zich een noodsituatie voordoet.
  • Duurzaamheid: door gebruik te maken van een thuisbatterij, draag je actief bij aan de vermindering van CO2-uitstoot. Je zorgt dat je zo veel mogelijk gebruik maakt van de energie die je zelf opwekt, waardoor je bijdraagt aan een milieubewuste toekomst.

Hoe werkt de Sessy Thuisbatterij?

Als je door middel van zonnepanelen meer energie opwekt dan wat je op dat moment nodig hebt, dan slaat de Sessy dit op in de batterij. Zodra je meer energie nodig hebt dan dat de zonnepanelen op dat moment kunnen produceren, bijvoorbeeld als het donker is of op regenachtige dagen, dan zorgt de Sessy thuisbatterij ervoor dat jouw huis toch profiteert van je opgeslagen energie. Dit gaat allemaal automatisch, dus je hoeft hier zelf niet naar om te kijken.

Installatie van de sessy thuisbatterij door Thuisenergie.nl

Onze monteurs zorgen er altijd voor dat de Sessy Thuisbatterij vakkundig wordt geïnstalleerd. Zo weet je zeker dat deze goed werkt en je hier zo lang mogelijk van kunt profiteren. Mocht er dan toch een probleem zijn, dan kun je ons altijd bereiken voor advies en het stellen van al je vragen. Ook als je nu al vragen hebt, voordat je een aankoop wilt plaatsen, staan onze collega’s paraat om je te helpen.

Sessy thuisbatterij kopen bij Thuisenergie.nl

Bij Thuisenergie.nl helpen we je graag bij het kiezen en installeren van de juiste thuisbatterij voor bij jou thuis. Met onze expertise, jarenlange ervaring en ons doel om te zorgen dat ieder huis duurzamer wordt, zorgen we ervoor dat je precies vindt wat je zoekt!

Wil je meer weten over de Sessy thuisbatterij of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jou kunnen helpen bij het investeren in groenere energie en een duurzamere woning.