Energie in de woonkamer

Waarom nu zonnepanelen?

Stijgende energieprijzen

De energieprijzen zijn flink omhoog gegaan. Het ziet er niet naar uit dat prijzen gaan dalen. Dit is het moment om over te stappen op zonnepanelen. Thuisenergie helpt je met deze transitie. We adviseren welk systeem het beste bij jouw situatie past. Daarbij bieden we naast koop ook financiële leaseconstructies aan, waardoor je gelijk kunt profiteren van lagere maandlasten.

Thuisenergie op het strand

Hou geld over voor de dingen die er toe doen

Bij Thuisenergie focussen we ons op één ding: Een zo laag mogelijke energierekening voor onze klanten. Afhankelijk van je woning en energieverbruik bespaar je al snel honderd euro per maand. Op jaarbasis houd je dus een fors bedrag over om dingen te doen waar je zelf energie van krijgt. Wat dat is, daar kunnen we je niet bij helpen. Misschien een nieuw bankstel, een strandvakantie, of een seizoenkaart van je favoriete voetbalclub.

Gelijk profiteren met lease optie

Zonnepanelen vragen om een forse investering. Zeker als je een kwalitatief hoogwaardig systeem wilt waar je minimaal de komende vijftien jaar mee vooruit kunt. Als je voldoende spaargeld hebt raden we in de meeste gevallen aan om zonnepanelen direct aan te schaffen.

Maar als de investering niet in een keer haalbaar is raden we je aan om te kijken naar alternatieve mogelijkheden om over te stappen.

Thuisenergie heeft verschillende lease plannen. Laten we samen gaan kijken welk plan het beste bij jouw situatie past.

Energie thuis voor je gezin

Maak nu een afspraak met een specialist

Iedere situatie verschilt. Daarom geven we advies op maat waarbij we kijken naar jouw energiebehoefte, de mogelijkheden van de woning, en welk systeem en leaseplan nu en in de toekomst het meeste rendement oplevert. Maak nu een afspraak met een van onze energie-experts, zodat je geen onnodige energiekosten maakt.