Zonnepanelen leasen

Bij Thuisenergie.nl bieden we je de flexibiliteit om zonnepanelen te leasen of aan te schaffen. Deze opties stellen je in staat om zonder aanzienlijke voorafgaande kosten toch te genieten van de voordelen van zonne-energie. In tegenstelling tot huren, waarbij je geen eigenaar wordt van de panelen, biedt financiële lease je het voordeel dat je aan het einde van de leaseperiode volledig eigenaar bent.

Waarom kopen interessanter is dan huren

Huren kan op het eerste gezicht aantrekkelijk lijken vanwege de lage instapkosten, maar het mist de lange termijn voordelen die komen met kopen of leasen. Wanneer je huurt, profiteer je niet van de mogelijkheid om investeringen af te trekken van de belasting, of van de uiteindelijke eigendom van de installatie, wat resulteert in minder financieel voordeel op lange termijn.

Voordelen zakelijke gebruiker

 • Fiscaal aftrekbaar leasebetalingen verminderen belastbaar inkomen
 • Verbetert cashflow door langere initiële kosten
 • Mogelijkheid tot afschrijven van investeringen verbetert financiële rapportage
 • Ondersteunt duurzaamheidsdoelstellingen en verbetert bedrijfsimago

Voordelen particuliere gebruiker

 • Stabiele energierekening helpt bij budgetbeheer
 • Verhoogt de marktwaarde van de woning door energiezuinige upgrades
 • Toegang tot schone energie zonder hoge aanvangskosten
 • Vermindert afhankelijkheid van traditionele energiebronnen en beschermt tegen stijgende energieprijzen

Waarom zonnepanelen plaatsen?

De energieprijzen zijn flink omhoog gegaan. Het ziet er niet naar uit dat prijzen gaan dalen. Dit is het moment om over te stappen op zonnepanelen. Thuisenergie helpt je met deze transitie. We adviseren welk systeem het beste bij jouw situatie past. Daarbij bieden we naast koop ook financiële leaseconstructies aan, waardoor je gelijk kunt profiteren van lagere maandlasten.

Voordelen

Gelijk besparen

Verschillen tot wel 100 euro per maand worden makkelijk gehaald. Met de huidige energieprijzen zijn zonnepanelen een zeer goede investering.

Financiering op maat

Thuisenergie biedt verschillende manieren van betaling aan. Met een op maat gemaakt plan hoef je niet meteen de investering te doen maar zullen de maandelijkse kosten wel gelijk dalen.

Eerder aflossen

Wil je het complete bedrag van het financieringsplan eerder aflossen, dan kan dit uiteraard zonder extra kosten.

Duurzaamheidslening

We werken samen met een financiële instelling die zich inzet voor duurzaamheidsleningen. Hierdoor zijn leningsvoorwaarden minder streng dan bij de meeste andere aanbieders.

Meteen jouw eigendom

Bij financiering zijn de panelen gelijk jouw eigendom. Mocht je verhuizen of je huis verkopen, dan blijven de panelen jouw eigendom. Je kan ze dus meenemen naar je nieuwe woning.

Vermogensgaranties

Op de complete installatie worden vermogengaranties afgegeven tot wel 25 jaar!

Leuke extraatjes

 • Toegang tot staats- en lokale subsidies die de overgang naar hernieuwbare energie bevorderen
 • Mogelijke deelname aan net metering, waarbij overtollige energie terug aan het net kan worden verkocht
 • Langetermijn energiebesparingen door efficiëntere technologie en lagere operationele kosten
 • Bevordert een groenere levensstijl, wat kan resulteren in verdere maatschappelijke en economische voordelen

Het lease-proces uitgelegd

Van begin tot eind zorgt Thuisenergie.nl voor een soepel leaseproces. Na een initiële beoordeling van je energiebehoeften en financiële situatie, bieden we een op maat gemaakt leaseplan. Onze experts begeleiden je door het hele proces, inclusief de installatie en het onderhoud van de zonnepanelen.

Energie thuis voor je gezin
Zonnepanelen van Thuisenergie.nl

De impact van zonnepanelen leasen

Wanneer je kiest voor leasing van zonnepanelen via Thuisenergie.nl, investeer je in langetermijnzekerheid en duurzaamheid. Je draagt niet alleen bij aan de vermindering van de CO2-uitstoot, maar verzekert ook je energievoorziening voor de toekomst tegen mogelijke prijsschommelingen van elektriciteit. Dit biedt zowel economische als milieuvoordelen die een blijvende impact hebben op je leven en dat van toekomstige generaties.

Zonnepanelen leasen bij Thuisenergie.nl!

Is zonne-energie iets voor jou? Thuisenergie.nl maakt de overstap eenvoudig en betaalbaar. Met onze lease- en financieringsopties kun je direct beginnen met besparen, terwijl je werkt aan een groenere toekomst. Neem vandaag nog contact op met Thuisenergie.nl en ontdek hoe je kunt beginnen met het besparen van energie en geld door zonnepanelen te leasen!

Zonnepanelen van Thuisenergie